首页 >> 学术动态 >> 正文

2014-04-22  点击:[]

【论文】张桂涛,胡劲松,田炳丽,贺华:物流信息技术综合实验平台设计 物流科技

中文摘要:实验在高等学校的教育中是培养学生的理论知识与实践能力相结合的关键,实验平台是学生进行实验的有效物质保障。在有效整合、利用现有物流实验室资源的基础上,设计了物流信息技术综合创新实验平台,提高了实验设备等资源的利用率,进而开发了综合性创新研究性实验和开放实验,能有效激发学生的实验兴趣,使学生对各种信息技术的集成应用有所领悟,并提高创新和实践能力。

Abstract: In this paper, based on the effectively integrating and using existing logistics laboratory resources, we design a comprehensive and innovative experimental platform of logistics information technology to improve the utilization of laboratory equipment, and then develop the integrated and open experiments, which can effectively stimulate students' interest, students can obtain insights about integrated application of various information technology and improve the innovative and practical ability.

上一条:【论文】周岩, 胡劲松, 赵海瑞, 逄晓敏:具有模糊需求的闭环供应链网络均衡
下一条:【论文】张桂涛,胡劲松,孙浩,周岩,赵春龙:Supply Chain Network Equilibrium Under Risk