首页 >> 学术动态 >> 正文

【论文】 马金平,王刊良:BTO供应链的动态运营能力与实施框架研究

2014-03-18  点击:[]

马金平,王刊良:BTO供应链的动态运营能力与实施框架研究 软科学(CSSCI)

中文摘要:

针对当前动荡的经济环境,扩展了BTO供应链的功能特性,提出了BTO供应链应该具备的新特点。将动态能力和运营能力扩展到BTO供应链的管理中,定义了BTO供应链的动态运营能力的概念及分类。文章还提出了不同于传统供应链的BTO供应链的运营管理功能和实施框架。

英文摘要:

The article extends the features of BTO-SC, and proposes that BTO-SC should have new features in regard to the current turbulent economic environment. Dynamic capabilities and operational capabilities are extended to the BTO-SC management,and defines concepts and classifications of Dynamic operational capabilities of the BTO-SC. The article also proposes functions of operations management of BTO-SC that is different from the traditional supply chain, and gives the implementation framework of the BTO-SC.

上一条:【论文】 ChangyuWang ,Qian Liu,Cheng Ma :Smoothing SQP algorithm for semismooth equations
下一条:【论文】 马金平,王刊良:动荡环境下的非传统供应链的动态协同运营能力研究