首页 >> 学术动态 >> 正文

【论文】宋文娟 梁显忠 赵宏杰:基于BSC和AHP的青岛港(集团)绩效考核指标体系设计

2014-03-18  点击:[]

宋文娟 梁显忠 赵宏杰:基于BSC和AHP的青岛港(集团)绩效考核指标体系设计 经营与管理,2013,(12)

中文摘要:本文以青岛港(集团)为例,阐述了从战略角度考虑的绩效评价方法——平衡计分卡的具体实施,重点介绍了结合层次分析法原理确定平衡计分卡相关指标的权重,试图探索适合港口企业的绩效考核指标体系的设计,并为其他港口企业有效的绩效管理提供一定参考。英文摘要:

This paper presented the basic procedure for the implementation of the Balanced score card (BSC) in the case of Qingdao ports andhighlightedhow to use the analytic hierarchy process to ascertain the weight of the index system .The contesttry toexplore the suitable design for performanceappraisalindex systemof port enterprises andprovide reference for the implementation of performance management of other port enterprises.

上一条:【论文】刘伟,马志文,梁显忠:创业团队建设的过程、误区及对策
下一条:【论文】刘晓、韩立民:产学研创新联盟建设与发展中的政府行为——以海水养殖业创新联盟为例