首页 >> 学术动态 >> 正文

【论文】刘伟,马志文,梁显忠:创业团队建设的过程、误区及对策

2014-03-18  点击:[]

刘伟,马志文,梁显忠:创业团队建设的过程、误区及对策 当代经济管理科学,2013,(9)

英文摘要: Entrepreneurship isa series of creative, comprehensive and dynamic process, and it cannot success without the support and cooperation of team members. This paper analyzes the factors affecting team construction, summarizes the process and stages of entrepreneurial team building, sums up the misunderstandings in team construction and puts forward countermeasures.

中文摘要:

创业作为一系列具有创造性、综合性和动态性的活动过程,其成功离不开团队成员的合作与支持。本文从团队建设的影响因素进行分析,总结了创业团队建设的过程和阶段,总结出团队建设的误区并提出对策。

上一条:【论文】宋文娟,梁显忠,卢强:非正式组织理论对现代企业管理的启示
下一条:【论文】宋文娟 梁显忠 赵宏杰:基于BSC和AHP的青岛港(集团)绩效考核指标体系设计